## <u>Tentative Schedule & Speakers for</u> <u>ASM 7370 – Energy in Today's Classroom</u>

Day 1 – August 3		Introduction	
8:30 a.m. – 9:20 a.m.  Break – 9:20		<ul> <li>The Subject and Its Importance – Mark Newbold, Central Electric Power Cooperative</li> <li>Welcome – Dr. Leon Schumacher, University of Missouri – Agricultural Systems Management</li> </ul>	1 hour
9:30 a.m. – 11:30 a.m.	Α.	Energy Basics	2 hours
Break – 10:30 a.m. 10:40 a.m. – 11:30 a.m.		- Brian Jacobi, Central Missouri Electric Cooperative	
11:30 a.m. – 12:30 p.m.		Lunch Break & Trailer Viewing	1 hour
12:30 p.m. – 2:30 p.m.	B.	Power Generation & Transmission	2 hours
12:30 – 1:20 p.m.		- James Vermillion, Associated Electric Cooperative, Inc.	
Break — 1:20 p.m. 1:30 — 2:20 p.m. Break — 2:20 p.m.		<ul> <li>Warren Wood, Ameren Missouri – Vice President of Regulatory &amp; Legislative Affairs</li> </ul>	
2:30 p.m. – 4:30 p.m.	C.	Energy Efficiency - Circuitry Project	2 hours
2:30 – 4:30 p.m.		- Dr. Leon Schumacher, University of Missouri – Agricultural Systems Management (Project Explanation) and Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative	
5:45 p.m.		Group Dinner at Hampton Inn	
- -		Group Dinner at Hampton Inn	
5:45 p.m.  Day 2 – August 4  7:45 a.m.		Group Dinner at Hampton Inn  Welcome Back & Review	
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m.	D.		1 hour
Day 2 – August 4 7:45 a.m.	D.	Welcome Back & Review	1 hour
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m.	_,	Welcome Back & Review Energy Sources	1 hour 2 hours
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.	_,	Welcome Back & Review  Energy Sources  - Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry	
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m. 9:00 – 9:50 a.m.	_,	Welcome Back & Review  Energy Sources  - Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry  Economics & Energy Production  - Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and	
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m. 9:00 – 9:50 a.m. Break – 9:50 a.m.	<b>E.</b>	Welcome Back & Review  Energy Sources  - Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry  Economics & Energy Production  - Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and Applied Economics	
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m. 9:00 – 9:50 a.m. Break – 9:50 a.m. 10:00 – 10:50 a.m.	<b>E.</b>	<ul> <li>Welcome Back &amp; Review</li> <li>Energy Sources <ul> <li>Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry</li> </ul> </li> <li>Economics &amp; Energy Production <ul> <li>Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and Applied Economics</li> <li>Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative</li> </ul> </li> </ul>	2 hours
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m. 9:00 – 9:50 a.m. Break – 9:50 a.m. 10:00 – 10:50 a.m.	<b>E.</b>	<ul> <li>Welcome Back &amp; Review</li> <li>Energy Sources <ul> <li>Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry</li> </ul> </li> <li>Economics &amp; Energy Production <ul> <li>Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and Applied Economics</li> <li>Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative</li> </ul> </li> <li>Electric Vehicles</li> </ul>	2 hours
Day 2 – August 4 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m. 9:00 – 9:50 a.m. Break – 9:50 a.m. 10:00 – 10:50 a.m. 11:00 a.m. – 12:00 p.m.	E.	<ul> <li>Welcome Back &amp; Review</li> <li>Energy Sources <ul> <li>Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry</li> </ul> </li> <li>Economics &amp; Energy Production <ul> <li>Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and Applied Economics</li> <li>Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative</li> </ul> </li> <li>Electric Vehicles <ul> <li>Craig Hulse - Tesla</li> </ul> </li> </ul>	2 hours